Estetică dentară

Estetica dentară redă frumusețea zâmbetului

Estetica în medicina dentară este un concept relativ recent, care urmarește nu doar analiza cauzelor ce pot determina o disfuncție fizionomică, ci și metodologia de tratament adecvată.

Dimensiunea, forma, poziția și culoarea dinților trebuie să se armonizeze, să aibă raporturi proporționale și simetrice cu ceilalți dinți din jur dar și cu structurile vecine: buze, gingii, trăsăturile feței.

Estetica dentară a apărut din dorința oamenilor de a avea un zâmbet cât mai placut și atrăgător. Această specialitate se adresează pacienților care își doresc dinți sănătoși, bine aliniați, de o formă cât mai aproape de perfecțiune și, nu în ultimul rând, mai albi. Estetica dentară (cosmetica dentară) include o serie de tratamente stomatologice din diferite discipline ale stomatologiei, respectiv protetica dentară, chirurgie orală, implantologie, odontoterapie restauratoare, ortodonție, aceasta implicând de fapt un cumul de intervenții stomatologice, care au ca rezultat o dantură aproape perfectă.

Iată cele mai uzuale terapii stomatologice care se includ în aceasta ramură a stomatologiei:

  • albirea dinților;
  • fațetarea dentară;
  • obturațiile dentare fizionomice;
  • coroanele dentare ceramice;
  • bijuteriile dentare;
  • remodelarea estetică a conturului gingival;
  • tratamentul ortodontic

Datorită materialelor și tehnologiilor de ultimă generație și prin intermediul unor manopere cu grade de complexitate diferite, se pot obține zâmbete strălucitoare, cu efect pozitiv  atât asupra pacienților, cât și asupra celor din jur. S-a demonstrat că orice îmbunătățire estetică duce la refacerea calmului, eleganței și șarmului individului respectiv.

Programează-te acum!

Un aspect evident al danturii frumoase îl reprezintă dinții sănătoși, albi și frumos aliniați

0748 111 825

6 motive să alegi CORILDENT

Experiența profesională

CORILDENT, standardul în materie de servicii stomatologice cu peste 20 ani de experiență.

Materiale premium

Materiale de cea mai bună calitatea căror valoare este confirmată de rezultatul obținut în timp.

Echipament performant

Echipament de ultimă generație care ajută si susține munca medicilor.

Personal dedicat

Avem o echipă extrem de bine pregatită, gata oricând să iți ofere ajutorul, pe orice canal de comunicare, telefonic, online în timp real sau la cabinet.

Facilități premium

Prin facilitățile oferite încercăm să preîntâmpinăm necesitățile și nevoile tuturor categoriilor de pacienți.Menționăm printre altele, parcare, rampă pentru persoanele cu dizabilități, wi-fi, sală de așteptare.

Recenzii pozitive

Din anul 2000 avem continuitate din generație în generație