Profilaxie

Este cea mai simplă și accesibilă metodă de tratament și constă dintr-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariei dentare și a bolii parodontale.

detalii

Terapie asistată laser

EPIC™ X Biolase este singurul laser cu diodă care are aprobarea FDA pentru 3 tipuri de tratamente distincte: țesut moale, albirea dinților, terapia durerii.

detalii

Cosmetică dentară

Estetica dentară redă frumusețea zâmbetului. Cabinetul stomatologic CORILDENT vă poate ajuta să obtineți zâmbetul mult visat, folosind o multitudine de tehnici moderne.

detalii

Odontologie

Odontologia este ramura stomatologiei care se ocupă cu tratarea cariei dentare. Caria dentară este un proces distructiv cronic al țesuturilor dure ale dintelui. 

detalii

Parodontologie

Este specialitatea stomatologică care se ocupă cu profilaxia, diagnosticul și tratamentul afecțiunilor aparatului de susținere a dintelui în os.

detalii

Chirurgie

Chirurgie dento-alveolară este specialitatea medicinei dentare care se ocupă cu studiul, prevenirea şi tratamentul inclusiv chirurgical al afecțiunilor dento-parodontale.
detalii

Implantologie

Implantologia și Protetica Digitală oferă, în viziunea noastră, șansa unei colaborări de excepție (cum ar fi și firesc) între tehnicieni dentari, proteticieni și chirurgi, în beneficiul pacientului.

detalii

Ortodonție

La CORILDENT, noi credem că este bine să-ți poți permite un lucru de calitate. Pentru acest lucru avem în vedere să ținem costul unui aparat ortodontic redus și să poți achita serviciul stomatologic în rate.

detalii