Am ales sa lucram cu ce este mai bun. Am ales sa lucram cu ce este mai bun pentru ca ne respectam pe noi si te respectam pe tine. Ce este mai bun nu este neaparat si ” ce este mai scump”. Toate echipamentele folosite in tratarea problemelor tale stomatologice sunt de ultima generatie. In felul acesta nu lasam la voia intamplatrii siguranta ta cat si siguranta noastra. Sterilizam dupa cele mai inalte standarde mondiale, si ne asiguram ca tot ce este folosit pentru tine sa fie ca si nou.

Unitul Dentar

Punctul central al unui cabinet stomatologic. CORILDENT foloseste în ambele cabinete unituri dentare Anthos A3 Plus, fabricate in Italia. Acestea incorporeaza toate sistemele moderne ce ajuta la realizarea unor tratamente la cele mai inalte standarde de calitate si ofera ergonomie atat medicului stomatolog cat si pacientului.

Radiologie dentara

Capacitatea de a realiza investigatii la cel mai inalt nivel.Folosim un aparat de radiologie marca Kodak 2200, unul dintre cele mai performate aparate ce se potate folosi in cabinet stomatologic. Acest model ofera un diagnostic de mare precizie reducand expunerea la radiatii cu pana la 25% in comparatie cu aparatele standard.

Lampa fotopolimerizare

Cea mai eficienta metoda de e intarii plombele din componzit. Plombele de compozit folosesc lampa de fotopolimerizare pentru a trece de la stare semi solida la stare solida. Calitatea plombelor dentare este data atat de compozitul folosit cat si de caracteristicile lampii de fotopolimerizare. Produsele Mectron sunt printre cele mai apreciate de catre medicii dentisti din intreaga lume. Lampa de fotopolimerizare Starlight Pro face parte dintre acestea afoerind practicianului o ustensila de mare valoare atunci cand vorbim de realizarea plombelor in cabinet stomatologic Bucuresti.
Plombe la superlativ.Compozitul Gradia Direct este la momentul de fata unul dintre cele mai bune produse de pe piata. Acesta este un compozit fotopolimerizabil , hibrid, cu microumplutura merfect adaptat pentru restaurari pe zonele laterale unde fortele de masticatie sunt mai mari si ideal pe zonele frontale unde esteticul primeaza. In sectiunea “Cazuri” puteti urmari cateva din situatiile dificile, rezolvate cu acest tip de compozit.

Fiziodispenser | Implant dentar

Calea cea mai buna spre o dantura sanatoasa. Pentru a putea oferii serviciul de implantologie dentara Delta Clinic Dent a achizitionat fiziodispenserul Aseptico AEU-6000, un fiziodispenser complet ce ofera practicianului o gama larga de programe si tipuri de folosire.

Trusa implantologie

Implaturi dentare de calitate la un pret corect. In momentul de fata folosim cu precadere produsele de la AlphaBio. Acest tip de implant a fost dezvoltat pe parcursul anilor si a ajuns unul dintre cele mai vandute tipuri de implanturi in Europa. Motivul pentru care acest implant este asa folosit este dat, pe langa pretul avantajos, de calitatea acestuia. Implantele AlphaBio prezinta o structura compleza adaptata fiecarei situatii putandu-se folosi in peste 90% din cazuri. Pe langa acest tip de implant cabinetul nostru stomatologic ofera si implanturii mai scumpe dar si varianta mult mai economica a acestor produse.

Micromotor endodontic

Impreuna cu radiografiile obtinute cu Kodak 2200, tratamentele de canal au o reusita de 100%. Micromotorul VDW GOLD ofera practicianului posibilitatea de a realiza tratamente de canal perfecte intr-un timp mult mai redus decat prin varianta clasica manuala si cu o siguranta mult sporita. Folosirea micromotorului endodontic duce de asemenea la cresterea confortului pacientului in timpul realizarii tratamentului de canal.

Tratamentul de canal realizat fara riscuri.Impreuna cu micromotorul endodontic acele rotative Ni-Ti reprezinta calea optima de realizare a unui tratament de canal. Astfel se poate economisi timp, tratamentul fiind mult mai rapid, se economisesc banii ,pacientul nefiind obligat sa apeleze la un specialist in endodontie, iar siguranta creste cu pana la 300% fata de folosirea altor sisteme.

Sterilizare in cabinet stomatologic

Prioritatea numarul 1 in ceea ce priveste igiena. Pe langa materialele de unca folosinta folosite in cabinet stomatologic exista si instrumentar care se sterilizeaza dupa fiecare pacient. Pentru o sterilizare perfecta cabinetul CORILDENT foloseste aparatura la standarde Europene. Autoclavul SterilCave 24B reprezinta varful de gama al acestor produse. Acesta ofera un raport detaliat al procesului de strilizare, ajutand astfel la tinerea evidentei ciclurilor de sterilizare si deasemenea a calitatii acestora. Acest tip de sterilizare depasesc normele impuse de testele Bowe & Dick, Vacuum si Helix.